Пугачова и Галкин - 20 години заедно

3

Двойката Алла Пугачова и телевизионния водещ, комик и шоумен Максим Галкин е заедно от две десетилетия.

Запознава ги Филип Киркоров, който по това време е съпруг на примадоната, пише Труд.

Днес Алла Пугачова и Максим Галкин са може би най-интересната двойка в руския шоубизнес. Вече 20 години комикът радва примата на руската естрада, а 8 от тях те са родители на близнаците Лиза и Хари.

Но пътя към щастието е дълъг. Животът обвързва Алла Борисовна в четири брака, преди да успее да намери мъжа, с когото съюзът се оказва идеален.

Те започват да говорят за романса си след пускането на видеото към песента „Бъди или не бъди“. Максим винаги е вярвал, че да опознаеш Пугачова е като да докоснеш божество, а Божията светлина озарява Галкин на 3-годишна възраст, когато живее във военен град в Източна Германия.

Таткото на Галкин, между другото, е известен генерал и се грижи за културния отдих на своите военнослужещи - съветските артисти идват във военната част на тогавашната ГДР по покана. Малкото момче много обича Пугачова и винаги тича до телевизора, когато я показват. През 1979 г. момчето вижда певицата за първи път.

Казват, че Михаил Задорнов помага на Галкин да излезе на сцената, виждайки нещо уникално в него. За първи Галкин излиза пред публика на 18 години, а любовта си среща на 26-годишна възраст на фестивала „Славянски базар“.

Филип Киркоров ги запознава

По ирония на съдбата , един на друг ги представя все още действащият съпруг на Алла Борисовна - Филип Киркоров. По това време Филип дори не може да си представи, че Алла ще обърне внимание на такъв обикновен човек. Но примата веднага премина на "ти" и казва на Галкин да направи същото. Максим, разбира се, е притеснен, но комуникацията със звездата мина лесно и естествено. По-късно актьорът се чуди колко приятно и топло е общувал с Алла.

Младият актьор се влюбва напълно в Пугачова и признава: „Първоначално нямаше любов, но нека бъдем честни: имаше ужасно сексуално влечение, от което аз самият бях изненадан!“

Трябва да отдадем почит на примадоната, тя първо решава всички дела за развод с Киркоров и едва след това дава възможност на Максим да се докаже.

Тогава Галкин все още не е любовник на Пугачова, но е фатален сърцеразбивач. Алла и Максим са приятели в началото. Както се шегуват близки приятели на двойката, Пугачева се държала като момиче в ранна възраст, а Галкин като зрял човек. Максим наистина признава, че „първоначално той бил пенсионер по душа, а Алла била момиче“.

Комикът страда от любов, а Алла го гледа иронично. За първи път той решава да я покани да танцуват на рождения ден на общ приятел. Тогава той получава заветния телефонен номер, но няколко дни не смее да се обади.

"И когато се реших, получих упрек: „Не ми харесва, когато трябва да чакаш много дълго време едно обаждане!“, спомня си Галкин.

Отначало за възможната им романтика се говори с недоверие. Все пак разликата във възрастта на двойката е цели 27 години.„Не може, всичко са лъжи“, шепнат любопитните. Но след пускането на видеоклипа към песента "Бъди или не бъди", през 2001 г., съмненията намаляват - явно има искра.

До 2008 г. влюбените се опитват да не афишират връзката. Но трябва да отдадем почит на прозорливостта на Алла Борисовна, тя замразява свои яйцеклетки в годината, когато среща Максим. И това говори много.

През 2008 г. Пугачова и Галкин разкриват всички карти и се събират. Те през цялото време се появяват заедно, ръка за ръка, прегърнати... Тогава започва да се говори , че това изобщо не е PR. Да, Максим отлично разбира, че любовта на живота му е до него, но любопитната тълпа не вярва в това със завидно постоянство.

Галкин нито веднъж не се обръща към Пугачова относно някаква финансова помощ. Напротив, той започва да доказва на звездната дива, че ще направи всичко, за да почувства неговата грижа, подкрепа и мъжко рамо.

Галкин работи много усилено тогава и все още работи. Той лично измисля проекта за семеен замък, за който мечтае от детството, където има кули за принцеса, наблюдателна площадка и детски стаи.

Двойката се жени през 2011-а

Двойката се ожени през 2011-а, а през 2013 г. се раждат близнаци, за което помага сурогатна майка - идеята е на Алла Пугачова. Хари и Лиза само направиха брака по-здрав. И сега Instagram-а на звездните родители е пълен изключително със снимки на децата им.

Както тогава, преди много години, Максим Галкин гледа жена си с обожание, той изглежда така и сега. Комикът нарича всичко, което се случва между тях, магия и не крие: жена му е кралица! „Колосално е, защото огромен брой семейства се разпадат, защото започват да се дразнят как изглежда човек, как се храни, как вдига вилица, как изхвърля боклука. А нас  нищо не ни дразни толкова години. Усещам тръпката, че мога да дойда някъде с Алла и се отдръпвам на заден план, защото Алла влиза - и тя е кралицата на това пространство “, казва Максим.

В редки моменти на откровеност Алла Борисовна споделя, че за такъв съпруг може само да се мечтае, въпреки че дори в деня на сватбата певицата не е сигурна, че бракът ще бъде дълъг и толкова щастлив.

Примадоната е водена напред от интуицията. И малко хора знаят, че Максим Галкин, преди 30-годишната си възраст, губи баща си и майка си, които си отиват от този свят един след друг. И точно по това време Алла става негов истински приятел и подкрепа. И едва след това в любима съпруга. А разликата във възрастта никога не притеснява нито Алла, нито Максим. Очевидно това е ключът към щастливия им семеен живот.

Това лято примадоната на руската естрада Алла Пугачова трогателно поздрави съпруга си – тв водещия Максим Галкин, за неговия 45-и рожден ден, който бе на 18 юни.„Всеки ден благодаря на небесата, а ти знаеш каква е моята връзка с тях, за това, че ти се появи в живота ми. Аз през цялото време бях на сцената и си мислех, че тя ще ме свърже с някого, и сцената ми даде теб“, каза певицата на благоверния си.

Пугачова се шегува, че на Галкин му е провървяло, тай като той винаги ще бъде за нея млад мъж. И добавя, че разликата във възрастта им я прави щастлива. Днес Алла е на 72 години и макар че пластичната хирургия я прави да изглежда на половината от тях, то 27 години са си сериозна разлика.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари