Психичноболен мъж уби съседката си във Варна

0
24-годишен варненец преби 84-годишната си съседка до смърт
24-годишен варненец преби 84-годишната си съседка до смърт

24-годишен варненец преби 84-годишната си съседка до смърт и се самоуби с ток в жилището й.

По първоначални данни Цветан А. е страдал от тежко психично заболяване. По случая е образувано досъдебно производство под ръководството на окръжна прокуратура Варна.

Около 1 часа след полунощ днес живеещите в блок във варненския квартал "Младост" били събудени от викове и хвърлянето на различни предмети от една от терасите. Цветан бил гол на балкона и мятал каквото му попадне пред очите. В рамките на няколко минути били подадени много сигнали на 112. В това време Цветан прескочил преградата между неговия и съседния балкон и се прехвърлил в апартамента на самотноживеещата си съседка - 84-годишната Минка М.

Пристигналите на място полицаи разбили вратата на пенсионерката, но вече било късно. Възрастната жена била мъртва, а по тялото й имало следи от множество удари. В апартамента е намерено и тялото на Цветан, който се самоубил чрез включени кабели в електрическия контакт.

Извършен е оглед на местопроизшествието под ръководството на наблюдаващ прокурор от окръжна прокуратура във Варна. Разпитани са свидетели на действията на 24-годишния мъж. Днес ще бъдат извършени аутопсии на двете тела и назначени експертизи за установяване причините за смъртта им.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари