Психиатър: Тонът в Народното събрание е безобразен и хулигански

0
Според д-р Любомир Канов "менажираният публично скандал е под всякаква критика" и е унизителен за всички избиратели
Според д-р Любомир Канов "менажираният публично скандал е под всякаква критика" и е унизителен за всички избиратели Снимка: стоп - кадър \ Bulgaria On Air

Според д-р Любомир Канов "менажираният публично скандал е под всякаква критика" и е унизителен за всички избиратели

"Безобразен и недопустим е тонът в Народното събрание. Улични хулигански речници се втурват в публичното пространство". Това мнение изрази психиатърът д-р Любомир Канов, който коментира в студиото на "Денят ON AIR" изказванията през последните дни между управляващите партии.

"Става въпрос на важен сектор на държавата - секторът на правосъдието, прокуратурата, следствието. Един от най-големите хипопотами смята, че му се пада по право тази територия, а сега, когато ще трябва да избират регулатори, ДПС смята да вземе своето. Прозвуча голяма обида от главния човек в ДПС, който дължи своята позиция на хора, предимно с мохамеданско вероизповедание, неговата арогантност не приляга на ролята, която играе", анализира д-р Канов.

Според психиатъра "менажираният публично скандал е под всякаква критика" и е унизителен за всички избиратели.

"Има много примери за арогантност, добре забравени. Например - свалянето на правителството на СДС, "Боянските ливади", сараи. По въпроса за "дялкането" - "това е битка в блатото", смята гостът.

Д-р Канов коментира и т.нар. меморандум: "Биха могли да обяснят на своите избиратели лесно необходимостта от едно споразумение. Но дали е дорасъл политическият елит? Има и достойни хора, но тонът в НС нагнетява враждебност. Ужасявам се от власт, чудовищна отговорност е. Беше обяснено каква власт имат регулаторите, които трайно решават въпросите на обществото. Беше обяснено добре. Битката през регулаторите, да се вземат сектори в икономиката, е очевидна".

Малко българи свързват държавата със съдебната система, посочи психиатърът пред Bulgaria ON AIR. Убийството на Мартин Божанов и казуса със замесените имена на магистрати, д-р Канов нарече "страшна мрежа".

"Трябва да се адмирират честните усилия на всеки, който прави нещо добро", завърши той.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари