Протестиращи затвориха магистрала "Струма" край Благоевград

0

Демонстранти блокираха и главния път Е-79

Протестиращи затвориха АМ "Струма" край Благоевград. Недоволството на хората е заради забавеното изграждане на мост над река Струма, който свързва 6 села с областния град, информира БНТ.

На 13 декември 2021 година, заради напора на водите на река Струма, основите на моста, свързващ селата с Благоевград, поддадоха и съоръжението беше затворено с цел безопасност.

От тогава хората обикалят по 10 километра ежедневно, за да отидат на работа или училище в Благоевград. Сега те настояват за срокове до кога ще бъде изграден нов мост.

След като за половин час протестиращите блокираха движението на магистралата, последва и втора блокада, този път на главния път Е-79.

С няколко автомобила е спряно движението на кръговото кръстовище между главния път и магистралата.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари