Протестиращи в София блокираха трети булевард

4
Викове "Оставка" кънтят навсякъде
Викове "Оставка" кънтят навсякъде

Минути след 12:00 часа протестиращи блокираха кръстовището на булевардите „България” и „Иван Е. Гешов”.

Блокиран е и бул. Александър Малинов, научаваме от фейсбук страницата на Отровното трио.

"Скъпи приятели, граждани, знаем, че има стотици хиляди, които не могат да излязат от работа, за да подкрепят протестите. Има и такива, които са на ръба на фалита, заради икономическата ситуация в България или са на непрекъснат режим на работа. Знаем, че има и такива, които биват следени от работодателите си, особено ако са в държавната и общинска администрация и не смеят да излязат на протест.

Ние сме заедно с вас и всеки може да даде знак за съпричастност към каузата да изгоним МАФИЯТА от властта. Публикуваме снимки с файлове от които да си разпечатате стикер “#ОСТАВКА”. Можете да го сложите на колата си, на магазина, на спирката, на блока си, на обществените сгради - навсякъде, където да дадете знак, че споделяте исканията на протеста.

Вторият файл е трикольорна лента, която може да закачите на ревера си, да вържете на ръката си, на гердана си, за да се разбере, че сте съмишленици в очистването на България от олигархичното управление на мутрите. България - от възрастните до децата - трябва да бъде свободна, демократична и правова страна. Имаме нужда от усилието на всеки един от нас", пишат от триото.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари