Протестиращи нападнаха депутати на "Възраждане"

2
Осигуриха им полицейски кордон
Осигуриха им полицейски кордон Видео: БНТ

От партията на Костадин Костадинов заявиха, че протестът бил организиран от американското посолство

Напрежение около Народното събрание. Протестиращи нападнаха депутати от "Възраждане". Наложи се народните представители да бъдат охранявани от полицаи, информира Bulgaria On Air.

Полицейски кордон има на служебния вход на НС. В сградата останаха няколко депутати от партията на Костадин Костадинов, които трябва да бъдат изведени.

Според представители на партията, протестът в подкрепа на управляващите, е организиран от американското посолство в София.

Депутатите от "Възраждане" имали заседание на парламентарната си групата. Затова си тръгнали от НС 4 часа след началото на протеста.

Парламентът късно вечерта напуснаха Кирил Петков, Асен Василев и Никола Минчев.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -1
    7
    До 6
    А ти си гадна смръдлива урка джендър, гъзоблизец. Лапащ на наркоман еврейн. Духай бе пидирас, курвите урки НИКОЙ НЕ ГИ ИСКА. Дарявяй си заплатата за урколандия боклук продажен.
  • 0
    6
    До 5
    А ти си путинофил, руски лизач, дето само подсмърча да отиде някъде на Запад. Ама не ти стиска да отидеш в Империята на злото, защото там ще те чака казарма, а когато Путлер каже, всички отиват под строй на ваксинация. за каквото каже Путлер. Опитай се да протестираш в Москва или да разнасяш ковчези по Червения пощад и няма и да разбереш какво е останало от теб. Ама който защитава ватниците, това и заслужава
  • 0
    5
    До 4
    Не просто българин е а ти си джендър от ГЕЙВРОПА БОКЛУК! 2 ти го казва независим а не гъзолизач! А това кви са ИЗРАЖДАНЕ е друга тема
  • 4
    4
    До 2
    Ти българин от Селеметя или от Тракцията си?
  • -4
    3
    Ews
    Тези "протестиращи" са платени от сащническите нпо-та на цру на агресора сащ!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари