Протест срещу продажбата на оборудване за АЕЦ "Белене"

20
Беленчани скачат срещу предоставянето на оборудване от АЕЦ "Белене" на Украйна
Беленчани скачат срещу предоставянето на оборудване от АЕЦ "Белене" на Украйна

Беленчани скачат срещу предоставянето на оборудване от АЕЦ "Белене" на Украйна

Жители на град Белене и региона излизат тази вечер от 18:30 часа на централния площад в Белене на протест, организиран от инициативен комитет, срещу предоставянето на оборудване от АЕЦ "Белене" на Украйна.

Петър Дулев от Инициативния комитет поясни: "Хора, които работят, които чувстват липсата на голямо строителство, намалението на оборотите в банките, отправяме покана към всички жители и гости на Белене, на Левски, Никопол, Плевен, Свищов. Ние искаме да се изчака това, което служебното правителство е възложило от компания, която е от най-добрите в областта на ядрената енергетика, да се направи анализ, оценка и да излезе със становище. А не толкова припряно и да бързаме да вземаме такива решения, които после може да бъдат фатални", предаде БНР.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    15
    Беленски тарикати
    Като ви спря кранчето за "обект от национално значение" и като не можете да спретнете свестни бизнеси ...и почна драмата ви за едни пари.
  • 6
    14
    до 12
    верно викаш, спряха проекта комунистите от герб, а сега другите комунисти от пп-дб ще ги продадат без пари!
  • 2
    13
    някой
    има ли идея колко реактора е направила уестингхауз от 1990 година до сега, на какви цени и за какво време?!? жокер, по-малко от пръстите на едната ви ръка и с тройно просрочване!
  • -8
    12
    до 9
    Тази опорка от 20 години я въртите рубладжиите. Спретнахте даже референдум обяснявайки на хората точно същата опорка, с цел да прехвърлите отговорността за кражбата на още няколко милиарда за неизползваеми реактори. В крайна сметка, нали народа гласува ЗА АЕЦ "Белене". Минаха години след референдума и нищо, даже платихме милиони неустойки на русия. Само крадене крадене крадене е тоя АЕЦ, нямате никакво намерение да заработи. В крайна сметка виждаме, че АЕЦ "Козлодуй" бива обновен и живота на реакторите удължаван и преудължаван и така ще ни надживее. Ще надживее и крадците искащи да подновят за поне 3ти път корупционния проект АЕЦ "Белене". Няма се плашите :D
  • -12
    11
    Петър Дулев
    Аз съм дебил. Червен влашки дебил със селски мустак
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари