Протест блокира АМ "Струма"

2
Сблъсъци между протестиращи, полиция, жандармерия и отряда за борба с безредиците
Сблъсъци между протестиращи, полиция, жандармерия и отряда за борба с безредиците

Сблъсъци между протестиращи, полиция, жандармерия и отряда за борба с безредиците

На АМ "Струма" край Дупница се стигна до сблъсъци между протестиращи енергетици, полиция, жандармерия и отряда за борба с безредиците, след като колите им бяха спрени пред ТЕЦ "Бобов дол".

В крайна сметка кордонът бе пробит и в момента АМ "Струма" при пътен възел Бинека е блокирана и в двете посоки. Полиция пази изхода към Е-79 за да може колите да се отклоняват по него. Протестиращите пропускат само автомобили с малки деца, коли на Спешна помощ и пожарната.

Засега ситуацията е под контрол. Многобройната полиция и жандармерия спира трафика. Няма дълги колони от чакащи превозни средства, защото от пътната агенция и КАТ обявиха тази сутрин алтернативни маршрути в посоките София-Кулата и Благоевград - София.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -2
    4
    123
    ФОРЦА енергетиците ! С вас сме до дупка.
  • -5
    3
    ASD
    Досадните сте Вие едни и същите идиоти, които пишете коментари тук под всяка новина
  • 6
    2
    Пунта Мара
    Сблъсъци не виждам. Но пък виждам стотина души, повечето от които са синдикалисти. Вече стават меко казано досадни.
  • 3
    1
    Аре стига!
    Ама наистина стига!!! За чий хуй изхранвам полиция и жандармерия, като не могат да ми осигурят елементарните права на придвижване! Плащам данъци, плащам винетки, плащам ГО, технически преглед и т.н. ПЛАЩАМ БЕ! Ако вие, некадърни полицаи не можете да си свършите работата, отивайте в канавката и си затворете очите. 30 блокирани, с 30 крика в ръка ще си отворим пътя. Само си дръжте очите затворени! След 10 пукнати глави ще приключим с блокадата им!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари