Простреляното 18-годишно момче вече няма възможност да се поправи

1
Застреляното дете... е заподозрян в извършването на грабеж заедно с още двама младежи
Застреляното дете... е заподозрян в извършването на грабеж заедно с още двама младежи Снимка: Facebook

Застреляното дете... е заподозрян в извършването на грабеж заедно с още двама младежи

Младежът, починал след стрелба от полицай в района на бул. "Черни връх" в столицата, е бил прострелян... докато бяга. Разбирате ли го това?

Информацията е от брифинг на МВР и прокуратурата.

Застреляното дете... е заподозрян в извършването на грабеж заедно с още двама младежи.

Може да ви се стори отвлечено, но онзи ден излезе статистика от НСИ: половината хора в тая държава за една година не са прочели една книга.

Двете новини са тясно свързани. А са свързани, защото грижата за хората (всички хора) минава през любипитство към света, към напълване на тия глави с неща, които имат пряка, много съществена връзка с подготовката и некомпетентността на хората.

Всеки има право да сбърка. На това 18-годишно момче му е отнета възможността да се поправи.

Полина Паунова

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 8
    12
    343453ewr
    такива ненормални като тая дето няма кой да ги чука в един момент се побъркват и почват да говорят глупости.. ама сама си е виновна - освен че е грозна отвън е грозна и отвътре (душата и) така че никой не я харесва
  • 11
    11
    Възмутен
    Тази явно е съвсем ненормална. Циганин да се поправи? Това е невъзможно.Дай боже да има повече такива полицаи, изпълняващи дълга си и заслужаващи заплатата си. Тази Полина лиу каква е, ако беше майка на едно от момичетата, станали жертва на наглия грабеж, дали пак това шеше да говори. Дали детето на Виктория, безсрамно изнасилена и убита от Северин, дали това дете, което повече никога няма да прегърна майка си, вярва, че Северин ще се оправи. Стига вече, безсрамни копои от хелзински и не знам какво още комитети.
  • 11
    10
    Балканеца
    Също така, му е отнета възможността да извърши още куп престъпления. Защото поправянето, че нямаше да се случи е ясно на всеки с повече от една мозъчна клетка, но пък бъдещите престъпления са повече от сигурни. А това вие разбирате ли го, паунова? Аман от либерастия.
  • 25
    9
    русенец
    Напротив! 18 годишният МЪЖ се е поправил по единствения начин, по който може да поправи наученото от родители, род, бит. Сиреч единственият начин, по който можеш да накараш рецидивист да се промени. Е, променил се е, да е жив и здрав! Мога да се обзаложа, че никого повече няма да удря по тъмна доба жени с тръба и то в гръб.
  • 13
    8
    USA TODAY
    Не знам защо се стремим към ЕС, а не към САЩ, този, а и не само той преди да се поправят щяха МНОГО, ама МНОГО добре да си помислят, все пак друго е, когато всички около теб са въоръжени, респекта е по истински, общуването по човешко!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари