Простреляха жена в Русе

8
Пострадалата жена е откарана болницата в тежко състояние
Пострадалата жена е откарана болницата в тежко състояние

Пострадалата жена е откарана болницата в тежко състояние

Жена е простреляна тази вечер в Русе. Инцидентът е станал пред бившия „Париж“ в кв. “Възраждане“, където има козметичен салон. Пострадалата е откарана веднага с линейка в болница, където веднага е била вкарана в операционната.

Стрелбата е станала малко преди 20:30 часа, като при произшествието е счупено и стъклото на вратата на фризьорски салон. Извиканият екип на полицията незабавно отцепи мястото с полицейска лента до пристигане на криминалистите, които да извършат оглед. По думи на очевидци случилото се е било много страшно.

Пострадалата жена е била ранена тежко – получила е куршум в корема, предаде Русе Медиа.

За момента от полицията не дават информация за случая, тъй като се изясняват обстоятелствата, при които е станала стрелбата. Очаква се да има повече подробности в утрешния ден.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    17
    ML canada
    Коментарите по-горе, не ви ли е срам да говорите така за жена, която не познавате. Това е братовчедка ми Яница. Тя работеше всеки ден, за да помогне на съпруга си и да осигури за семейството добър живот, и даже му даваше пари. Той просто не е бил наред с главата, и е психясал. винаги е искал да притежава имотите, за които ТЯ работеше усилено. Това няма нищо общо с ревността. жалко за кака Яни и жалко за милите дечица. жалко и за него че така постъпи. Не става въпрос за пари. Кака е била с него защото е баща на децата и, и защото се е надявала да се оправи. Тя нямаше нужда от неговите пари, тя си ги искарваше. Престанете да говорите глупости, долни бесрамници. И по принцип, ако някой ревнува от жена си, по-добре е да я напусне и да намери жена, на която има доверие. Да нараниш някого или да заплашиш живота му, или дори да се опиташ да го УБИЕШ НЕ е нормално в никакъв случай. Ако смятате, че това е нормално поведение при каквито и да било обстоятелства, сте боклук.
  • 1
    16
    Петър Саваков
    Ам педикюр със щастлив край прай ли тая? Питам щото съм около спешното и да.
  • 3
    15
    Провалени животи
    Той влюбен, тя курва, класика! Добре, че тоя период при мен мина като 16 годишен и се опарих само с условна присъда, без огнестрелни оръжия. Човек отрезвява, помъдрява след такива ситуации. Разбира се, че си обичам жената /30 години брак/, но парите и имотите ми са си мои. Като пукна, ще се разбере къде отиват. Важно е да има съспенс.
  • 9
    14
    До 12
    Ами ненормалници колкото искате госпожице/госпожо. Само, че никой не ви кара на сила да сте с тях, вие сами си ги избирате. Факта, че и е купил фризьорския салон е доказателство, че е била много зависима от него, щом е допуснала нещо подобно.
  • 2
    13
    Sali
    Ненормалници, къде ги раждате такива дебили, бе!Нямам думи, пари имате, ама душата изпарена
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари