Простреляха седем души в нощен клуб в Канзас

1
Двама от посетителите на заведението са стъпкани
Двама от посетителите на заведението са стъпкани

Двама от посетителите на заведението са стъпкани

Седем души са били простреляни при стрелба в американския щат Канзас, а други двама са приети в болница, след като са били премазани от хората, които се втурнали да излизат от нощен клуб рано тази сутрин, предаде Асошиейтед прес, като се позова на изявление на местната полиция.

Малко преди 1:00 часа след полунощ местно време в нощен клуб на улица "Северен Вашингтон" са произведени няколко изстрела, съобщи лейтенант Аарън Моузес от полицията в град Уичита по време на пресконференция на мястото на инцидента, предава БТА.

"Имаме седем души, които са били простреляни. Имаме двама, които са били стъпкани по време на масовото напускане на заведението", заяви той, като отбеляза, че разследването все още е в началния си етап.

При инцидента няма загинали, но има един човек в критично състояние. Всички пострадали са настанени в болница в района, заяви Моузес.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари