Проститутка - ветеран ще мете съда 250 часа

0
Жрицата "работи на улицата" от три десетилетия
Жрицата "работи на улицата" от три десетилетия

Истински ветеран на платената любов, 46-годишна старозагорка, която от три десетилетия "работи на улицата", за пореден път ще премине през пробация, като ще положи в рамките на една календарна година 250 часа обществено полезен труд.

В открито заседание на районния съд от 25 май неграмотната Мина Д., която има от няколкото си съпрузи 7 деца, се е признала за виновна по повдигнатото й обвинение: получаване на доходи по неморален начин, пише "Монитор".

В хода на досъдебното дирене станало ясно, че доайенката на старозагорските проститутки за пореден път е била хваната "в крачка на местопрестъплението – паркът в района на железопътната гара" с клиент късно вечерта на 10 май.

Според свидетелите този район бил "заплют" от нощната пеперуда, която дори преди време влязла в жестока разпра с конкурентка и се стигнало да сбиване между двете жени.

В рамките на следващите 18 месеца Мина ще трябва два пъти седмично да се среща с пробационен служител.

Магистрати със солиден стаж в системата коментират, че най-вероятно жрицата ще бъде изпратена с кофа и парцал да хигиенизира коридорите в Съдебната палата, тъй като от години имало недостиг от фирми, които предлагали работни места.

Източник: МОНИТОР
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари