Пролетен базар за грамофонни плочи събира любителите на винила в Русе

2
Базарът ще се проведе в Дом „Канети“
Базарът ще се проведе в Дом „Канети“

Базарът ще се проведе в Дом „Канети“

Пролетен базар за грамофонни плочи ще се проведе в Русе.

Поредната инициатива, която събира любителите на винила, ще се състои на 8 април, събота, в Дом „Канети“ на ул.“Славянска“ 12.

От 11:00 до 20:00 часа вратите ще бъдат отворени за всеки, който обича да слуша музика от аналогов носител. Посетителите ще могат да обменят информация, да споделят какво харесват и да поровят в щайгите с грамофонни плочи, за да намерят своя любим изпълнител или произведение.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    5
    88 до 4
    Вехт си, не вървиш!
  • 1
    4
    Отегчен до 3
    От къде ви намират такива неуки, идея си нямам. Тъпото парче нещо са му дуднали за "лапов усилвател" ама то е просто. То няма как да знае, че лампата иска един трансформатор с интермодулационни изкривявания. Тъпото парче не знае, че стръмната характеристика на лапата се прави от полеваци от поне 50 години. Тъпото парче нарича "хубави колони" технология и трептящи хартии на 150 години. То е тъпо.
  • 6
    3
    88 до 1
    Ако имаше хабер от аудио техника, щеше да знаеш, че най хубавият звук е аналоговия от качествен грамофон или магнетофон през лампов усилвател и хубави колони. Все остарели технологии, за теб обаче!
  • -2
    2
    до 1
    Що за идиотщина. Вземи нацепи малко дърва за огрев. Същото е.
  • 9
    1
    Отегчен
    Очарователно е да държиш грамофонна плоча в ръцете си, да я почистваш нежно с кадифено парцалче, да следваш ритуала по поставянето и в грамофона и ..... до там. Всякакви битки с RIAA коректори, динамични саунд компресор-лимитери и т.н. са обречени. Звукът си е този, който позволява технологията създадена преди повече от век.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари