Пролетен бал организираха в русенския съд

6

Над 160 представители на правната общност се събраха в Съдебната палата

На 16 април, Ден на Българската конституция и професионален празник на юристите, над 160 представители на правната общност от Русенска област се събраха на тържествен бал, организиран от Окръжен съд - Русе.

Тази дата е знаменателна за нашето общество, тя ни напомня за фундаменталните ценности, върху които е изградена българската държавност - свобода, демокрация, върховенство на закона и защита на правата на човека, съобщават от Окръжния съд в Русе.

Събитието се проведе в централното фоайе на Съдебната палата, където гостите бяха посрещнати с приветствено слово от председателя на Окръжен съдРусе Николинка Чокоева. Тя подчерта значението на професията на юриста за изграждането на правовата държава и защита на правата на гражданите.

Събитието продължи с музикални изпълнения на Детска вокална група „Слънце“ към Общински детски център за култура и изкуство гр. Русе с ръководител Наталия Константинова.

Балът се превърна в чудесна възможност за юристите да се срещнат и да се поздравят за своя празник. Сред гостите бяха съдии, прокурори, съдии по вписванията, държавни и частни съдебни изпълнители, нотариуси, адвокати, юрисконсулти.

Пролетният бал на юриста в Русе е събитие, което допринесе за сплотяването на правната общност в региона и ще се превърне в традиция.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 7
    31
    Запознат - Нищо ново в съда
    Кой на кого е любовник, нищо ново в този съд. Доскоро Александър Иванов беше в бурен секс с Танчето Илиева. Всички им се смяха, когато женичката му разходи Танчето за косата из съда. Кой с кого, кой на кого...
  • 7
    30
    НИКОЛИНКА ЧОКОЕВА
    Добре, че бях любовница на бандита Драго Коеджиков дето сега е член на Висшия съдебен съвет, че ме направи шефка на Окръжния съд. С него правих див секс в общия ни кабинет в съда преди в него да настанят протежето ми Мартин Петров и Сашо Станчев пияндето- синче на Даринка Алексиева, бивш председател на ОС.
  • 2
    29
    Леле леле
    Идеологът на тази простотия тип селски кич очевидно е началничество някакво. Другите толкова ли са кухи и не им идва на ум в какво просташка бутафория се излагат?
  • 3
    28
    във виното е истината
    "In vino veritas" - във виното е истината. Пияния си казва истината, както опиянените от власт организатори са си казали истината, чрез изложбата на снимката - чаши вино, конституция и един манекен без глава, облечен с тога, който по един грозен начин може би символизира обезглавеното правосъдие, че и свещи му запалили. Който е подредил изложбата - съзнателно или не е показал е истината. В изложбата от снимката се виждата и две МАЛКИ - куклички човечета ... те вероятно символизарат палачите на правосъдието - ГОЛЯМАТА ФИГУРА на манекана облечен с тога. Невероетна изложба в съда - провокираща и излагаща във всякакъв смисъл.
  • 0
    27
    Иван
    Ония стърчащите работи до бутилките на масата, вибратори ли са ?.....Много яко. Ако не е така, на композицията липсва баш ВИБРАТОР.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари