Прокурорският син от Перник: Не съм се заканвал

0
В дома му беше извършен обиск по разследване за заплаха срещу жена
В дома му беше извършен обиск по разследване за заплаха срещу жена Снимка: bTV

В дома му беше извършен обиск по разследване за заплаха срещу жена

Не съм се заканвал, каза пред bTV прокурорският син Васил Михайлов. В дома му беше извършен обиск по разследване за заплаха срещу жена.

Софийска районна прокуратура (СРП) ръководи досъдебно за закана с убийство, отправена спрямо жена от гр. Перник, съобщиха от обвинението.

Досъдебното производство е образувано от Софийска районна прокуратура след като в Районна прокуратура-Перник е постъпил сигнал от Б.Р., в който се казва, че е заплашвана чрез телефонно обаждане с убийство.

По случая е образувана преписка, която след отвод на прокурорите от Районна прокуратура-Перник е изпратена в Софийска районна прокуратура с постановление на и.ф. главен прокурор на Република България, с което е указано ръководството и надзорът по преписката да се извърши от прокурор при СРП.

Веднага след доклад на преписката в СРП чрез системата за случайно разпределение на дела е определен наблюдаващ прокурор, който е преценил, че има достатъчно данни за извършено престъпление и е образувал досъдебно производство.

В хода на досъдебното производство се извършват обиск и претърсвания и изземвания на адрес в гр. Перник.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари