Прокурор Радослав Градев е атестиран от Прокурорска колегия на ВСС

4
Оценката от атестирането е "много добра"
Оценката от атестирането е "много добра" Снимка: СУПНЕ „Фридрих Шилер“

Оценката от атестирането е "много добра"

Прокурорската колегия на Висшия съдебен съвет на основание чл. 196, ал. 1, т. 3 от ЗСВ, проведе периодично атестиране на Константин Сулев - прокурор в Софийска районна прокуратура, като на основание чл. 206, ал. 1 от ЗСВ, прие за магистрата комплексна оценка от атестирането „добра“.

Решението може да се обжалва пред Върховния административен съд в 14-дневен срок от съобщаването му.

На основание чл. 196, ал. 1, т. 3 от ЗСВ, е проведено периодично атестиране на Илиан Благоев – прокурор в Окръжна прокуратура – Велико Търново, и на Дияна Илиева-Стоянова – заместник на административния ръководител – заместник-окръжен прокурор на Окръжна прокуратура – Плевен, като за всеки е приета комплексна оценка „много добра“.

Колегията, на основание чл. 196, ал. 1, т. 4, във вр. чл. 197, ал. 5, т. 1 от ЗСВ, проведе извънредно атестиране на Гергана Илиева-Гешева – заместник на административния ръководител-заместник-окръжен прокурор на Окръжна прокуратура – Бургас, на Радослав Градев – прокурор в Окръжна прокуратура – Русе, и на Пламен Михайлов – прокурор в Окръжна прокуратура – Варна. На основание чл. 206, ал. 1 от ЗСВ, за тримата магистрати е приета комплексната оценка от атестирането е „много добра".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 9
    11
    The Justice
    Казано от Мариян Димитров си е чиста АНТИРЕКЛАМА. Този местен политически идиот дори не знае, че не прокурора, а съда "осъжда". И ги бръснете от време на време тия космалаци бе г-да прокурори! Наранявате нежните и чувствителни любовници.
  • -6
    10
    МАРИЯН ДИМИТРОВ
    Браво! Единственият прокурор в Русе, който осъди крадците от кръга "Космополитен"!
  • 10
    9
    Любовницата Даниелка
    До Любовницата - при теб може да идва само в събота, а при мен идва всеки ден... Пък и заедно си работим и работата си върви...
  • 9
    8
    Любовницата
    Аз пък му пиша оценка 6, ама да обещае по-честичко с посещенията, че то само в събота ......
  • 5
    7
    Прокурори в действие
    Ехааа, прокурорчетата се активизирахте! Нормално. И без това днес нищо не сте вършили.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари