Прокурор от Перник се самопонижи след ареста на сина му

0
Бащата на Васил Михайлов вече не е зам.-окръжен прокурор
Бащата на Васил Михайлов вече не е зам.-окръжен прокурор Снимка: БГНЕС

Бащата на Васил Михайлов вече не е зам.-окръжен прокурор

Заместник окръжният прокурор на Перник Бисер Михайлов, чийто син е в ареста, пожела да бъде освободен от поста. Михайлов поиска да бъде понижен до редови прокурор в града. Желанието му бе удовлетворено от прокурорската колегия на Висшия съдебен съвет (ВСС) единодушно. Мотивите на Михайлов не станаха ясни. Нямаше и дебат по случая, предаде БТА.

Синът на Михайлов - Васил, е обвинен за причиняване на телесна повреда и закана с убийство в Перник. С решение на съда той е в ареста.

Първоначално 18-годишният младеж бе обвинен за това, че на 9 април около 4:00 часа в близост до детска площадка в Перник е нанесъл много удари с юмруци и ритници в областта на главата на мъж и го порязал с нож в областта на лявото око, вследствие на което му причинил средна телесна повреда. След това обвиняемият се заканил с убийство на жена, като размахвал нож пред лицето ѝ.

Няколко дни по-късно той получи обвинение и за това, че на 11 юни, около 14:00 часа в близост до заведение в Перник, е нанесъл редица удари с юмруци в областта на главата на друг човек, вследствие на което му причинил телесна повреда. Деянието е извършено с хулигански подбуди.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -1
    1
    Мунчо
    "Михайлов поиска да бъде понижен до редови прокурор в града.". В окръжната прокуратура ли? Е, не е голямо понижение.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари