Прокуратурата в Русе погна мъжа, който набирал момичета за сексуална експлоатация

3
Обвиняемият е задържана за срок до 72 часа
Обвиняемият е задържана за срок до 72 часа

Обвиняемият е задържана за срок до 72 часа

Районна прокуратура - Русе привлече в качеството на обвиняем 28-годишния Р.С. за извършени три престъпления по чл.159а, ал.2 вр. ал.1 от НК по отношение на две жени и едно непълнолетно момиче.

През периода от месец ноември 2022 г. до месец декември 2023 г. в нощен клуб в гр. Русе, Р.С. набрал и приел две жени и едно непълнолетно момиче с цел да бъдат използвани за развратни действия - за предлагане на платени сексуални услуги, като им обещавал и давал парична сума за извършваните от тях сексуални услуги.

Към настоящия момент по делото са извършенr множество и различни действия по разследването, като при претърсване и изземване в дома на Р.С. са били открити и иззети наркотични вещества, 47 бойни патрона и други вещи, относими към разследването.

С постановление на наблюдаващия прокурор от Районна прокуратура - Русе на 20.02.2024 г. Р.С. е задържан за срок до 72 часа - за довеждане пред съда с оглед внасяне в съда на искане за вземане на мярка за неотклонение „задържане под стража“.

Действията по разследването продължават под ръководството на Районна прокуратура - Русе.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    12
    психиатрията
    Интересно е кой ходи в такива места като това , наречено "нощен клуб" и защо .
  • -2
    11
    Name
    Реиназ Стефанов Радославов е мангала занимаваше се преди с кафенето Лондон скоро пак ще му начупят мутрата
  • 4
    10
    daskal
    До 4 - Onna, нали именно това е целта на узаконяването на публичните домове? Да са официални и легални! Да не е мръсно и опасно, жените да не бъдат насилвани по никакъв начин, да е наблюдавано и регулирано, да се плащат данъци и осигуровки, да има редовни медицински прегледи и т.н. Кое му е нечестното? Напротив - честно е.
  • 4
    9
    ,,,
    Къф рей ве! Някъв резак, дето сега в затвора ша му прекопат градинката..
  • 1
    8
    ....
    Рей държи playboy срещу амброзия на центара ...
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари