Прокуратурата разследва катастрофата с 1 загинал край Гороцвет

0
Други четирима са с опасност за живота
Други четирима са с опасност за живота

Под надзора на Окръжната прокуратура в Разград се провежда разследване на причините и обстоятелствата, довели до тежко пътно-транспортно произшествие с един загинал и четирима пострадали, сред които 7-месечно бебе и 3-годишно дете. Досъдебното производство е образувано по член 343, ал. 4 от НК, съобщиха от пресцентъра на Апелативна прокуратура-Варна.

Вчера, 26 ноември 2018 г, около 12.20 часа е получен сигнал за пътно-транспортно произшествие на главния път София – Варна, близо до разклона за село Гороцвет. Товарен автомобил на фирма „Булпесконтрол“ навлязъл в лентата за насрещно движение и се ударил в лек автомобил, в който пътували петима души. От удара е загинал 49-годишният водач на колата. Днес ще бъде извършена аутопсия на тялото му.

С тежка черепно-мозъчна травма е 7-месечно бебе, което е транспортирано до варненска болница. 3-годишното дете и майката на децата са настанени в разградска болница. Там е транспортиран и мъжът в семейството, който е в кома. Загиналият е негов баща. И за четиримата пострадали има опасност за живота.

Оцелели са тримата служители на „Булпесконтрол“. Водачът на товарния автомобил е тестван за алкохол, но не е установено наличие.

Действията по разследването продължават.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари