Прокуратурата проверява полицаи за покровителстване над Георги Семерджиев

1
Има установени данни за връзка между служители на МВР и обвиняемия Семерджиев
Има установени данни за връзка между служители на МВР и обвиняемия Семерджиев Снимка: МВР

Има установени данни за връзка между служители на МВР и обвиняемия Семерджиев

Прокуратурата проверява данни за евентуално извършено престъпление по служба от служители на МВР. Това съобщиха от обвинението.

Софийска градска прокуратура е отделила материали от воденото срещу Семерджиев разследване за катастрофата на пети юли, при която загинаха две жени.

След анализ на материалите по делото, наблюдаващият прокурор е установил данни във връзка с евентуално нарушаване на служебните задължения от служители на МВР, включително на КАТ-СДВР, за покровителстване на обвиняемия Георги Семерджиев, както и за търговия с влияние.

Ще бъде проверено дали служители на МВР са нарушили, превишили или не са изпълнили служебните си задължения, както и дали са използвали своето служебно положение с цел да набавят за себе си или за другиго облага, се казва още в съобщението.

Ще бъде проверено и дали служители на МВР не са докладвали в прокуратурата станали им известни данни за евентуално извършени нарушения или престъпления от обвиняемия - Георги Семерджиев.

След приключване на проверката въз основа на събраните материали ще бъде извършена преценка от СГП на всички данни и наличието на основания за образуване на досъдебно производство.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 11
    2
    Stefani
    преди 4 години в локалното до блока зимата от кръчмата Хаджи Марко двама дрогирани с кола австрийска регистрация ме уддариха челно и избягаха ,докато звънях на 112 тези които бяха зад тях им освободиха пътя и те избягаха ...никой не ми помогна ,а след 6 месеца от Кат следователя ми каза , да се благодаря ,че съм жива ........ аз им дадох информация къде живее въпросния той каза ,че имал гараж в Надежда и щял да ми оправи колата да не се обаждам на 112 ,след ,което му се удаде възможност и избяга ... полицията много добре го знае и го покри .............това са престъпници ,наркомани .... сина ми за една снимка по фейсбук беше изпратен в ГМ Димитров по поръчка на приятел на Явор Колев ..5 години водим дела аз съм инвалид по болест ,а сина ми дори няма приятелка изкараха го педофил ...... 10000 лв дадохме за дела присвоиха ми и лаптопа ,който си купих с парите от инвалидната пенсия и той ползваше за да играе на игри онлайн на него .... всички до един във властта са МАФИЯ !
  • 10
    1
    Рицмо
    стига сте ни занимавали с тоя намацан шебек. химическа кастрация и до живот по койките
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари