Производител: 100% ще е надценката на обикновеното сирене

1
По думите му цената вероятно ще се наложи да бъде вдигната с поне 20 процента още през следващия месец
По думите му цената вероятно ще се наложи да бъде вдигната с поне 20 процента още през следващия месец Видео: NOVA

"100 процента ще е надценката на килограм обикновено масово сирене спрямо миналата година".

Това заяви производител на млечни продукти в търговищкото село Давидово, предава NOVA. Мандрата там произвежда и бутиково сирене с трюфели. 

По думите на Станимир Радичев в последно време се забелязва отлив на клиенти. "Правим компромис с грамажа, но не и с качеството на продуктите си. Най-големият проблем е в поскъпването на тока, газа и транспорта. Хората започнаха да купуват по-малко", заяви той. По думите му цената вероятно ще се наложи да бъде вдигната с поне 20 процента през следващия месец. 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    6
    Провинциалист
    Търговия се прави с оборот и качество, а не с поеишаване на цени.
  • 4
    5
    Свои
    В тази държава всеки си прави както си иска, колкото му ски не толкова. Къде има мляко в сиренето пълна простотия тип БГ.
  • 9
    4
    русенец
    Любопитно ми е другарят колко тона млечни продукти произвежда примерно на месец, че да си направя сметката дали в цяла България има толкова крави. Не го питам и колко процента от себестойността на продукта е електричество и газ, защото на пръв поглед излиза, че цената на газта е 200% , а на електричеството 150% от стойността на продукта. ..... Харвардските бърборковци съвсем изтърваха козите.
  • 5
    3
    Аз
    С “Надценка” се означава увеличаването на стойността при препродажба. Тук може би се визира увеличаване на продажната цена от производителите…..
  • 6
    2
    darkaveng
    Българско ситене, с български продукти? Не, не сме чували!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари