Прохождащ „певец“ се изгаври с българския химн

1
Бирджан се опитва да бъде оригинален, но поругава един от националните ни символи
Бирджан се опитва да бъде оригинален, но поругава един от националните ни символи

Бирджан се опитва да бъде оригинален, но поругава един от националните ни символи

Прокуратурата е сигнализирана за кючек версия на националния химн на България.

В интернет се появи отвратителна гавра с най-българската песен. На клипа се вижда млад мъж, който се опитва да прояви оригиналност и талант. Оригиналността обаче трябва да има някакви ограничения и да не засяга национални символи, като химна на България.

Авторът на „песента“ се казва Бирджан Хайрединов. Музиката е на човек, познат като Генади Певеца. Малко след публикуването на клипа в медиите, той бе свален от Youtube. Въпреки това прокуратурата би следвало да обърне внимание на подадения сигнал и да вземе необходимите мерки срещу тази подигравка с националния ни химн.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    10
    Минавам
    ЗА това може да бъде съден,но заслужава ли си? И без друго никой не познава тоя турчин,това е толкова ориенталско и гнусно,че и скандал не може да направи,след 3 дена тоя помак ще си остане неизвестен...
  • 1
    9
    daskal
    И защо го ругаем цигането? На такъв народ - такъв химн! 95% от българите харесват чалга и друго не слушат! Псуват циганите, а хвърлят гюбеци на кючеците им в т.нар. дискотеки и на събиранията си.
  • 2
    8
    От ма'алата
    Аааа, да не съм чул лоша дума за циганина: чалга, не чалга, химн, не химн, гавра, не гавра – тоя ще ни изкарва парите за пенсиите и помощите за Украйна!
  • 2
    7
    фена на Путин
    Обзалагам се за всичките пари на света че мангустата не е самосиндикална. Подтикнат е умишлено да разбуни духовете. Прекалено е тъп за да тръгне сам да грачи химна. На ви демокрация, черпа ва.
  • 1
    6
    до 1
    Защо трябва да ги правят на сапун? Нали сапунът е за да чистиш? Те ще бъдат най-мръсния сапун, който не само ще цапа ами и ще заразява с болести, вместо да убива бактериите... двоен парадокс... така че не знам защо трябва да ги правят на сапун. Не е ли по-добре на въглища или някъкво друго гориво?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари