Профилна снимка във Facebook според зодията

2
Профилна снимка във Facebook според зодията

Зодиакалният знак може да оказва влияние в различни сфери на нашия живот. Това, разбора се, няма как да изключи и така актуалните през последните години социални мрежи. Нека насочим вниманието си към най-популярната сред тях – Facebook.

Вероятно всеки е забелязал, че има хора, които много често сменят профилните си снимки. Други пък изобщо не се занимават с това и си карат с един и същ кадър години наред. Всичко това се дължи на зодията.

Овен – той определено не е сред големите фенове на социалните мрежи. Затова за профилна снимка най-вероятно би избрал някое сладко животинче или пък нещо смешно. Всъщност трябва да признаем, че не е от хората, които много се вълнуват от това, така че със сигурност не сменят често фотографията си. В редки случаи може да сложи себе си, само че задължително ще е сред приятели.

Телец – ще си направи специална много красива снима, която ще остане почти завинаги като профилна снимка. Facebook за него представлява приятен начин да прекара част от времето – споделя песни, смешни клипове и известни цитати. Освен това така разбира какво се случва с приятелите му.

Близнаци – имат голямо чувство за хумор, така че без проблем за профилна фотография ще изберат някаква своя забавна поза надсмивайки се над самите себе си. Трябва да отбележим, че кадърът няма да остане дълго на профила, защото скоро ще им омръзне.

Рак - той избира снимка за профила си изключително внимателно. Може да изминат дни, докато избере и реши коя снимка ще привлече най-положителни коментари от неговите приятели. Възможно е, да се спре на някоя от детството или някаква където е в компанията на близки.

Лъв - в този случай снимката подчертава неговото превъзходство и блясък. Лъвът ще пожелае да ви впечатли, а Facebook е просто още един начин да насърчава себе си и да предизвика въодушевление и положителни коментари от приятели. Разбира се, той често сменя профилната снимка, за да запази интереса на своите приятели и би събрал колкото се може повече харесвания.

Дева - Тази зодия обича снимки на пейзажи. Няма обичай да поставят снимки, на които ясно се вижда неговия характер, затова често поставят снимки с идиличен фон от някое от своите пътувания.

Везни - Везните биха отишли при професионален фотограф, като за своя собствена профилна фотография, биха сложили най-красивата снимка, която показва нейните характеристики. Тя често сменя профилната снимка, която би била в унисон с нейното психическо състояние и текущото настроение.

Скорпион - Скорпионът ще постави загадъчна и секси фотография и ако прецени, че е успял да повлияе на своите приятели, тази снимка ще остави за дълъг период от време. Добре е, че тази фотография едновременно ще помогне и да увеличи броя на своите приятели.

Стрелец - Неговата профилна снимка, която дълго няма да се промени, е тази която показва точно какъв е. Въпреки това, неговият албум ще се обновява често със снимки от различни пътувания.

Козирог - Козирогът няма навика често да сменя профилната снимка. Въпреки това снимката, която ще избере, той иска да отговаря на два критерия. Първият е да подчертава интензивността на погледа, а другият е да показва неговите професионални дейности. В противен случай, най-честата причина, поради която Козирога отваря своя профил в социалните мрежи, е от професионален характер.

Водолей - Водолеят има обичай да поставя снимки на любимите си изпълнители или известни личности, от които е въодушевен. Често променя и актуализира своя профил, защото по този начин може косвено да информира своите приятели за това какво се случва в живота и какво настроение ги спохожда.

Риби - Рибите са големи романтици, а чрез Facebook го доказват, с поставяне на сладки снимки, или снимки от романтични пейзажи. Често правят промени в своя профил и актуализират състоянието си, поствайки снимки и песни, с които разнежват своите приятели.

Източник: iNews.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари