Професор Илчев в едно изречение каза всичко, което народът мисли за управляващите

2
Сега си представям какъв натиск оказват на професор Илчев и как Кошлуковите хора се мъчат да замажат гафа. Уж Илчев не го бил казал, уж не бил такъв контекста, уж нищожества се отнасяло за Радев
Сега си представям какъв натиск оказват на професор Илчев и как Кошлуковите хора се мъчат да замажат гафа. Уж Илчев не го бил казал, уж не бил такъв контекста, уж нищожества се отнасяло за Радев Снимка: БГНЕС/архив

Професор Илчев в едно изречение каза всичко, което народът мисли за управляващите, поне 80 процента от него

И това е лайтмотива на тези избори. В същност посредствеността на скамейката на ГЕРБ избива в по-острите фази на предизборната битка.

Само ментално дефицитен Бойко Борисов може да си помисли, че Караянчева може да бъде „острие“ на каквото и да било, особено след собственото му определение, което я дискредитира тотално.

Ограничен човек, едно от многото нищожества във властта, представлява ГЕРБ на националния празник, докато Борисов се крие и на този важен ден?!

Няма ли някой да и каже, че има протокол в тази държава и няма как тя да стои пред държавния глава и да му позволява или не да говори където и да е.

Нито пък да се впуска в предизборно говорене точно на 3 март.

Сега си представям какъв натиск оказват на професор Илчев и как Кошлуковите хора се мъчат да замажат гафа. Уж Илчев не го бил казал, уж не бил такъв контекста, уж нищожества се отнасяло за Радев.

Свещена простота! Затъват. Сами. От глупост.

Илиан Василев

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари