Проф. Красимир Петров: Очаквам 4,5 лева за литър бензин през летния сезон

1
Цените на горивата могат да достигнат рекордни стойности това лято
Цените на горивата могат да достигнат рекордни стойности това лято

Цените на горивата могат да достигнат рекордни стойности това лято, когато традиционно са по-високи

“Очаквам 4,5 лв. за литър бензин през летния сезон, като стъпвам на прогнозната цена на нефта, прогнозира икономистът проф. Красимир Петров пред Bulgaria ON AIR. Той не изключи цената на горивото да скочи и до 5 лева.

При тези цени това означава, че пътят ни до морето средно излиза между 280 и 320 лева в двете посоки и в зависимост от спецификата на всяка една кола. Със сигурност цената на пътя или ще откаже много хора от море тази година, най-вече семействата, или хората ще предпочетат алтернативни начини на пътуване.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -3
    3
    Радослав
    Аз очаквам цена 8.68 лв/л за гориво.Дървени философи създаващи допълнително напрежение в населението.Ясно е високи цени-високо ДДС и акцизи.Бюджета се пълни за да има които ревне на площада за по-високи заплати да му осигорим.То не бяха ресторантьори,хотелиери,таксита,учители,военни,и др.Само ромите с ТЕЛК още не сме видели и търговците на авточасти които получиха х.лв помощи защото оборотите им паднали от 20 х.лв на ден на 19 х.лв.А и земеделците .че им са малко субситата.Какво да кажат пенсионерите,майките ,болните деца?Иначе събираме капачки да си купим куриоз...и се гордеем!Промяна
  • -1
    2
    Анемподист
    Няма да си там за да види ш на вастание братя
  • 4
    1
    Русия
    Тея гадни украинци няма ли да ги превземат да свършва всичко
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари