Проф. Кантарджиев: Смятам, че зелените сертификати скоро ще отпаднат

1
Към момента локдаун не е необходим, каза още той
Към момента локдаун не е необходим, каза още той Видео: NOVA

Към момента локдаун не е необходим, каза още той

Омикрон ще продължава да настъпва. Децата са уязвими. Към момента обаче локдаун не е необходим”. Това заяви проф. Тодор Кантарджиев в студиото на „На фокус”.

Има и хубави новини. Една трета от ваксините, поставени вчера, са поставени в София. От последните 227 доказани случаи на Омикрон пък само 7 души са в болница”, каза още той.

Според него вече вървим към финала на пандемията от COVID-19. „Мислим, че с края на пролетта случаите много ще намалеят. Дай Боже в България да имаме достатъчно обществен имунитет, така че да сведем случаите до отделни огнища”, коментира Кантарджиев.

Смятам, че зелените сертификати в скоро време ще отпаднат. Това може би ще се случи в рамките на месец и половина. Хубаво е обаче хората да се ваксинират и да си слагат бустерните дози”, категоричен бе той.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари