Продават на търг кораба „Вера Су”

0
Плавателният съд заседна за повече от месец край Камен бряг
Плавателният съд заседна за повече от месец край Камен бряг Снимка: БГНЕС

Плавателният съд заседна за повече от месец край Камен бряг

Продават на търг кораба „Вера Су”, който заседна за повече от месец край Камен бряг. Определената начална тръжна цена за продажбата на плавателния съд е в размер на 460 000 щатски долара без ДДС, съобщи NOVA.

Желаещите да участват в търга трябва да внесат депозит в размер на левовата равностойност на 10% от началната тръжна цена.

През април тази година бившият министър на транспорта Николай Събев съобщи, че разходите по изтегляне на „Вера Су” са на обща стойност почти 3 милиона лева.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    1
    Мунчо
    Става само за скраб.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари