Продължават пръсканията срещу кърлежи в Русе

1
Обработките ще се извършват между 6 и 7:30 часа
Обработките ще се извършват между 6 и 7:30 часа Снимка: БГНЕС

Обработките ще се извършват между 6 и 7:30 часа

Наземните третирания срещу кърлежи в Русе продължават и през тази седмица. Пръскането през утрешния ден – 19 март, ще обхване Парка на младежта, Парка на възрожденците, пешеходната зона на кея и тревните площи по булевардите „Цар Фердинанд“ и „Цар Освободител“.

Обработките ще се извършват между 6 и 7:30 ч. от два екипа специалисти на фирма „Санси” ООД в присъствието на служители от дирекция „Екология и зелена градска среда“. В случай на валежи дейностите ще се отложат за следващия подходящ ден.

Община Русе уведомява, че препаратът, който се използва - Айкън 10 КС, е безвреден за хора и животни поради ниската концентрация на разтвора, но като превантивна мярка призовава гражданите да не навлизат в обработените площи в следващите 24 часа.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -1
    2
    DDD
    Ами понапръскайте срещу кърлежи и малко в Община Русе. Белким намалеят тези кръвосмучещи от жизнените сили на данъкоплатците в града.
  • 1
    1
    Мариян Дочев
    Не сме доволни от фирма Санси.Миналата година кмета ходи сутрин да контролира не пръскат ли с вода.Общината да възложи пръскането на Килърите.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари