"Продължаваме промяната" прави структури в селата

7
Наемат се партийни служители за около 1000 лeва заплата
Наемат се партийни служители за около 1000 лeва заплата

Наемат се партийни служители за около 1000 лeва заплата

Колкото и виртуален да е напоследък животът, без реални хора и работа на терен нищо не става - до този извод явно е стигнала ПП. При учредяването си през април формацията твърдеше, че ще е "облачна партия", "ще живее основно в интернет", няма да изгражда "отживели йерархии", дори щяла да функционира без местни структури. Обаче в момента се основават структури дори в малки населени места, избират се координатори, наемат се служители на заплата - все елементи от традиционния партиен живот - без които не може, след като формацията освен за парламентарни сега, се стяга и за местни избори догодина.

Най-видимо процесът върви във Варненска област. Структури са изградени вече във Вълчи дол, Бяла, Провадия и дори село Приселци, община Аврен. Същото се случва и в другите региони, макар да липсва информация в публичното пространство. Областният координатор за Варна Благомир Коцев (областен управител доскоро) съобщи пред "Сега", че процесът наистина обхваща цялата страна. "Действа се вертикално", поясни той, имайки предвид, че структурирането върви от по-големи към по-малки селища.

В Плевенска област се търсят хора на 8-часов работен ден за около 1000 лева заплата. Задачата на наетия е да помага в изграждането на местни структури и на изборите, пише СЕГА.

Реално процесът тече заедно със събирането на членове за секционните комисии и застъпници. От някои региони долитат новини, че набирането им отново върви по традиционния за партиите начин: виден член на ПП (бивш депутат, например) се обръща към опитен изборджия от съответното селище да му намери хора; скоро хората са намерени - без значение, че преди са го правили за други партии; без значение също, че изборджията в момента съдейства и на други формации.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари