Пробиват дупки в дървета, през които им сипват нафта, за да ги убият

8

Гледайте какви ги вършат родните строители и предприемачи. 

Ей заради такива българите се превръщат в отмъстителна тълпа. И ще избие един ден, но ще е късно!

Възмутена жена е публикувала в социалната мрежа снимки на дървета, на които пробиват дупки, през които им сипват нафта, за да ги убият. Това се правело за да може да получат разрешение за строеж.

Представяме ви публикацията на Yu Ra без редакторска намеса:

"Изроди!

Зад блока ми се мъчим да запазим ЖИВИ малкото дръвчета, които ни дават буквално живот! И виждам това!

Пробиват им дупки през които им сипват нафта, химикали, за да ги убият и да получат разрешение за строеж! Имаше два огромни ореха! За една нощ изчезнаха.

В България закона не позволява сеч на орех. И затова в малките часове ги изсякоха. Сега бавна и мъчителна смърт очаква останалите дръвчета. Утре отивам в общината!

Купувайте още от Артекс!

Ако имаше как, щях да си кеся в една кола, и като дойдат тия продажни нещастници, като ги вържа за дръвчетата, па като им сипя една доза в гърлото от това "тяхното"! Плаче ми се...

Случващото се е в кв. Изгрев, градинката на ъгъла между ул. Русаля и ул. Самоков. Говорих с полицай относно строежа на Артекс, Диамант 2, че не спират да работят между 14.00 - 16.00ч, включително Събота. Служителят с тъга ми обясни, че заради тях са променили закона преди няколко месеца.

Щом е строителен обект работят целодневно и някогашният закон да се пази тишина в горепосоченият часови интервал НЕ ВАЖИ! Отделно общината им дава разрешително и могат и през НОЩТА ДА СИ НАЛИВАТ Бетон! Така че "госпожо, няма какво да направим, нито за шума, нито за тревните площи“...

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари