Принцесата на Уелс е трогната от посланията за подкрепа

1
Преди ден Кейт Мидълтън обяви, че е болна от рак
Преди ден Кейт Мидълтън обяви, че е болна от рак Снимка: You Tube

Преди ден Кейт Мидълтън обяви, че е болна от рак

Кейт, британската принцеса на Уелс и съпругът ѝ принц Уилям са "изключително трогнати" от посланията за подкрепа, които получиха, след като тя обяви диагнозата си, че е болна от рак, заяви говорител на двореца Кенсингтън, предаде Ройтерс, цитирана от БТА.

"Принцът и принцесата са изключително трогнати от от любезните послания на хората тук, в Обединеното кралство, от цялата Общност на нациите и по света в отговор на съобщението от нейно кралско височество", се казва в изявлението на говорителя.

"Те са изключително развълнувани от топлината и подкрепата на обществеността и са благодарни за разбирането на молбата им за неприкосновеност на личния живот в този момент", гласи още изявлението.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    4
    Moni levi
    А,бе ей,боклук,не става въпрос за подигравка,всичките са непотребни боклуци и паразити,и само излишни пари харчат,мьрзеливи дрогирани и лигави,да се махат..да измират..
  • 3
    3
    до 1
    Малко прекаляваш със злорадството, но наистина монархиите и монарсите са безполезни в момента, защото нищо не правят. Нито са управляващи, нито нищо, само ги има ей така за ташак. Министрите управляват монархиите, тея са само за хубост, не че са красиви.
  • 1
    2
    Ариел ли?
    Да се гавриш със сериозните заболявания на когото и да било е не просто просташко, а сатанинско. Ти как се застрахова да не хванеш рак, мършо, както и най-близките ти? А може би тези, които те познават, ще ликуват, когато се бориш за живота си, защото никой не те понася.
  • -1
    1
    Ariel
    Тези са паразити,бият се,самоубиват се,кралски боклуци,защо и трябваше да се жени за този грозния,дебил,,,,сега си плаща...
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари