Приключи третият кръг преговори между Украйна и Русия

0
Ръководителят на руската делегация каза, че е твърде рано да се говори за нещо положително
Ръководителят на руската делегация каза, че е твърде рано да се говори за нещо положително

Ръководителят на руската делегация каза, че е твърде рано да се говори за нещо положително

Съветникът на украинския президент Михаил Подоляк, който е част от делегацията, обясни, че е постигнат „малък напредък” в договарянето на логистиката на хуманитарните коридори.

Подоляк уточни, че не е постигнато споразумение, което значително да подобри ситуацията. От своя страна ръководителят на руската делегация Владимир Медински каза, че е твърде рано да се говори за нещо положително след третия кръг от преговорите, предаде Ройтерс.

„Третият кръг от преговорите приключи. Налице е напредък в подобряването на логистиката при хуманитарните коридори… Продължават интензивните консултации по основния политически блок за постигане на споразумение, прекратяване на огъня и гаранции за сигурност”, посочи Подоляк.

„Очакванията на руската страна от преговорите с Украйна не се оправдаха”, посочи Медински. Той подчерта, че Русия е повдигнала въпроса за спешното откриване на хуманитарни коридори. От своя страна украинската страна е уверила, че те ще бъдат въведени в експлоатация още утре, предава РИА Новости.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    2
    iiiiiiii
    Ако инфото е от усраинците, може да не е вярно, че е загинал. Трябва да се потвърди.
  • 2
    1
    любопитен
    Искам само да попитам този сайт защо нищо не съобщава за Андрей Суховецки, който беше командващият генерал на руската 7-ма въздушно-десантна дивизия и заместник-командир на 41-ва общовойскова армия и далеч най-висшата руска фигура, загинала в конфликта досега. Прочети още на: https://www.dnes.bg/rusia/2022/03/07/tejyk-udar-za-putin-zagubi-edin-ot-generalite-si-v-ukraina.522651 Проблемите на Путин тепърва започват
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Моногамна жена - това е жена, която съсипва живота само на един мъж.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари