Приключи драмата с барикадиралия се въоръжен мъж

0
Близо 24 часа след като Петър Коджейков стреля по дъщеря си с незаконно притежаван пистолет, той беше задържан от органите на реда
Близо 24 часа след като Петър Коджейков стреля по дъщеря си с незаконно притежаван пистолет, той беше задържан от органите на реда Видео: Нова телевизия

Приключи драмата с барикадиралия се в дома си въоръжен мъж. 

Близо 24 часа след като Петър Коджейков стреля по дъщеря си с незаконно притежаван пистолет, той беше задържан от органите на реда. 

Преди униформените да могат да му сложат белезници, той е произвел шест изстрела. За щастие, няма пострадали.

От полицията съобщиха, че по време на барикадата, няколко хора от най-близкото му обкръжение са се опитали да говорят с него по телефона, но той е бил неадекватен.

Минути преди 15.00 часа Коджейков беше изведен от дома му. 

Предстои да се направи експертиза, която да установи дали той е бил невменяем. 

69-годишният Петър Коджейков е бивш началник на 4-то РПУ в София и чичо на бившия шеф на Националната служба за охрана Тодор Коджейков. 

"Петър Коджейков е имал законно притежавано оръжие, но го е предал през 2006 година и към момента не притежава законно оръжие”, разказа главният секретар на МВР Георги Костов.

„Безспорно установихме обаче, че той има най-малко един незаконно притежаван пистолет. През цялата нощ той се движеше с пистолета в жилището. Той определено има психически проблеми”, каза още Костов.

Източник: Нова Телевизия
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Моногамна жена - това е жена, която съсипва живота само на един мъж.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари