Президентството приема заявления във връзка с инициативата "Подкрепи една мечта"

0
Условията и редът за получаване на еднократната финансова помощ са публикувани на интернет-страницата на президента
Условията и редът за получаване на еднократната финансова помощ са публикувани на интернет-страницата на президента

Ще бъдат подпомогнати студенти в неравностойно положение

Право да получат еднократната финансова помощ имат младежи, настанени в социална услуга, записани за студенти в първи курс във висше училище или професионален колеж в годината на завършване на средното си образование. Еднократна финансова помощ ще получат и дванадесетокласниците от социалните услуги, завършили единадесети клас с отличен успех, добавиха от президентската администрация. 

Условията и редът за получаване на еднократната финансова помощ са публикувани на интернет страницата на президента. Младежите трябва да попълнят заявления по образец, които могат да изтеглят от сайта, и да приложат към тях уверение от висшето учебно заведение или удостоверение за отличен успех от средното училище. Разглеждането и одобрението на подадените документи от кандидатите ще се извърши от междуведомствена комисия.

Крайният срок за подаване на документите е 21 октомври 2022 година, лично или по пощата, на адрес: Администрация на президента, За инициативата „Подкрепи една мечта“, бул. „Дондуков“ № 2, гр. София.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари