Президентът провежда консултация с ДПС

0
Румен Радев обяви, че няма да бърза с раздаването на мандатите
Румен Радев обяви, че няма да бърза с раздаването на мандатите Снимка: БГНЕС

Румен Радев обяви, че няма да бърза с раздаването на мандатите

Президентът Румен Радев ще проведе консултации с представители на парламентарната група на „Движение за права и свободи“ (ДПС). Срещата ще започне в 13:00 часа на „Дондуков“ 2

В понеделник президентът проведе консултации с представители на „Продължаваме Промяната“ (ПП), а на 26 октомври Радев се срещна с ГЕРБ - СДС, предава БТА.

Президентът Радев обяви, че няма да бърза с раздаването на мандатите, защото парламентът има да свърши много работа и ще провежда консултациите изчерпателно, за да бъдат обсъдени кризите пред страната и възможностите за тяхното решаване.

Държавният глава заяви, че е важно политическите партии да осъзнаят необходимостта от конструктивен диалог, компромиси и определяне на ясни общи цели в името на бъдещето на България.

Според Конституцията след консултации с парламентарните групи президентът връчва първия мандат за съставяне на правителство на кандидат за министър-председател, посочен от най-голямата по численост парламентарна група.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари