Пресмятат какви са щетите след градушката в Златоград

2
Цветя, зеленчуци, плодове - всичко това е вече минало
Цветя, зеленчуци, плодове - всичко това е вече минало Снимка: БНР

В Златоград започват огледи след обилната градушка, която на места образува ледена покривка от над 20 сантиметра

Леден ад в Златоград!​

Пред кореспондента на БНР в Смолян кметът на Мирослав Янчев обясни:

"10-15 минути обилни валежи с градушки. Всички насаждения на територията на Златоград и района са на земята. Цветя, зеленчуци, плодове - всичко това е вече минало. На места има 20 см. ледена покривка. Там, където се отводняват решетките, има 40-50 см. В момента има дежурни екипи на администрацията, които почистват отводнителните решетки. Имаме запушване на канализации, на отводнителни канали, които не можаха да поемат този обилен валеж. Сега ще оглеждаме и ще сметнем щетите, ако има такива, върху инфраструктурата. Още е рано да кажем какво е положението".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари