Преслава и Светлана Василева са затрупани от снега на Боровец

0
Преслава и Светлана Василева са заклещени от снежните преспи във финландските къщички на зимния курорт
Преслава и Светлана Василева са заклещени от снежните преспи във финландските къщички на зимния курорт

Втори ден не могат да помръднат от Ястребец Преслава и Светлана Василева. Плеймейтката и фолк звездата, които в последно време са изключително близки, са заклещени от снежните преспи във финландските къщички на зимния курорт, събщава ПИК.

Двете дами се качили на Боровец, за да посрещнат там празника си 8-ми март. Денят започнал многообещаващо – подаръци, кошници с цветя и добро настроение. "По едно време се появиха на пистата, екипирани. Но понеже явно и двете не могат да карат ски, се пуснаха няколко пъти с една червена шейна. Хората обаче бързо ги разпознаха, започнаха да ги щракат с телефоните и се отказаха от спусканията", разкри човек на ПИК. 

Обилният снеговалеж обаче помрачил настроението на Светлана и Преслава. В нощта на 8-мо мартенския им купон сняг до кръста затрупал входа на къщата им. Прибирайки се по малките часовете, се наложило ВИП-дамите да си пробиват пъртина пред преспите с голи ръце и прекършени от натежалия сняг клони. На следващия ден метеорологичната обстановка още повече се влошила и планирането връщане в София трябвало да бъде отложено. Близък приятел на момичета им се притекъл на помощ. С високопроходим джип се качил до Боровец и по-рано днес е успял да ги прибре по домовете им в столицата.

Източник: Агенция ПИК
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари