Премиерът за есемесите с Пламен Узунов: Това е най-чистият човек на президента – в кавички

0
Изказването на Борисов е в отговор на коментар на президента Румен Радев
Изказването на Борисов е в отговор на коментар на президента Румен Радев Снимка: БГНЕС

„Като е станало грешка, пак сме тук и пак отговаряме. Пред кой съм се скрил аз. Кога съм се скрил?“. Така премиерът Бойко Борисов коментира скандала около есемесите между бизнесмена Пламен Бобоков и съветника на президента по правните въпроси Пламен Узунов, предава bTV

„Аз имам работа, която върша и която не е правена и няма много години след това да се прави. Тези, които нямат работа - от сутрин до вечер ходят някъде да си намерят място, да не коментират. Те вече толкова са заседнали в тресавището. Те вече никога не могат да говорят нито за правосъдна система, нито за корупция, нито за лобизъм, нито за намеса в работата на отделните власти. Това не е кой да е съветник. Това му е най-чистият човек в кавички. Вътрешен министър по време на неговото служебно управление. Смятайте какво е било назад“, коментира министър-председателят, който пристигна на мястото на инцидента в тунел „Железница“.

Изказването му е в отговор на коментара на президента Румен Радев, който по–рано през деня обобщи започналото разследване за търговия с влияние с думите, че държавното обвинение се очертава като политически играч и дава тон за погазване на закона.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари