Премиерът: Членството ни в НАТО е гаранция за сигурност

2
По думите на Димитър Главчев във военния алианс са обединени свободни и демократични държави
По думите на Димитър Главчев във военния алианс са обединени свободни и демократични държави Снимка: Facebook

По думите на Димитър Главчев във военния алианс са обединени свободни и демократични държави

Членството ни в НАТО е цивилизационен избор, това е гаранция за сигурност. То послужи за вдъхновение и мотивация на поколения българи, бе мощен стимул за важни реформи и допринесе за развитието на мира и просперитета в страната. Това заяви служебният министър Димитър Главчев пролетната сесия на Парламентарната асамблея на НАТО, предава NOVA.

По думите му във военния алианс са обединени свободни и демократични държави, които колективно защитават сигурността си. "НАТО остава неизменен гарант за нашата сигурност и просперитет. В лицето на руската агресия срещу Украйна, трябва да останем силно ангажирани с подкрепа за Киев", категоричен е той.

Той коментира и факта, че пролетното издание на Парламентарната асамблея е у нас. "Тази сесия е особено важна и защото и колеги от Швеция вземат участие като пълноправни членове. Процесът на разширяване допринася за укрепване на евроатлантическата зона на сигурност", коментира премиерът.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -8
    4
    РуZZшлямски трол
    Факт е,че членството на България в лайНАТО носи полза единствено на сифилистични проститутки като мен, които обикалят базите на лайНАТО и лижат задниците на негрите там! Иначе друга полза няма, аз от негрите знам, че лайНАТО няма никакъв шанс или пък желание да влезе в пряка конфронтация с Русия! Слава УСраина и на Зеленчука кокаина!
  • -4
    3
    РуZZшлямски трол
    НАДО и Еврогейскиа саюс са наши врагове и трява да се махнем от там!Нашето място е до бразка ТероруZZшлямия,Венецуела,Сев.Курея,Сев.Мъкединия и Еритрея!Слава на Евразийския саюс!Да живей великиа путлер!
  • 7
    2
    Sтанко
    Смях....смях........смях...... Главчев, мозъчето ти НЕ бива да се използва! Не ти ли го казаха когато те номинираха? Не се вземай много на сериозно - ти си бил и ще бъдеш никой!
  • 5
    1
    123
    Гаранция за пълно преебаване, жалка армия и липса на въоръжение.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Марче, как кръстихте малката?
- Алое.
- На кого ма?
- На баба си Вера!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари