Прекратиха проверката на Лозан Панов

0
Инспекторатът към Висшия съдебен съвет не установи нарушения
Инспекторатът към Висшия съдебен съвет не установи нарушения Снимка: БГНЕС

Инспекторатът към Висшия съдебен съвет не установи нарушения и прекрати проверката на председателя на Върховния касационен съд Лозан Панов, съобщиха от ИВСС.

Проверката трябваше да се произнесе дали Панов е накърнил престижа на съдебната власт и независимостта на апелативния спецсъд.

Инспекторатът към Висшия съдебен съвет извърши проверка на Лозан ПановПредседател на ВКС, въз основа на решение на съдийската колегия на ВСС, прието на заседание на 14 декември 2018 г.

Проверката приключи на 20.03.2019г. с доклад, съдържащ становище за липса на достатъчно данни за извършени нарушения. Въз основа на доклада и събраните по преписката доказателства, ИВСС на свое заседание от 01.04.2019 г. прие решение за прекратяване на проверката.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Младеж, девойка и мъж в купето на влак. Девойката е с много къса пола и дълбоко деколте, което те кара да... Девойката се опитва да привлече вниманието на младежа, питайки го какво чете. Той не обръща внимание дори на поканата ѝ да отидат до вагон-ресторанта. Накрая тя излязла сама от купето. Веднага щом затворила вратата мъжа казва на младежа:
- Ти в ред ли си? И ти се натиска! Аз така се възбудих, че бих изчукал и куче!
Младежа:
- Бау, бау...

Харесай Дунавмост във Фейсбук