Преизбраха Пламен Димитров за президент на КНСБ

0
Това стана след гласуване на деветия редовен конгрес на организацията
Това стана след гласуване на деветия редовен конгрес на организацията Снимка: КНСБ

Това стана след гласуване на деветия редовен конгрес на организацията

Досегашният президент на Конфедерацията на независимите синдикати в България (КНСБ) Пламен Димитров беше преизбран на поста си.

Това стана след гласуване на деветия редовен конгрес на организацията, който се проведе във вторник и сряда в София.

Пламен Димитров е лидер на КНСБ от октомври 2010 година, когато наследи на поста д-р Желязко Христов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    3
    Бат Руско
    Предателят от КТ "Подкрепа",нищожният бивш председател и предател Бай Андро Върбанов,който премина в КНСБ и се надупи на старият- нов председател,дали гласува със събути гащи за Пацо?Ще питаме неговите сол ташаци Руско Мангасарян и Галка Близалка от Кембрича-гр.Бяла.ПРЕДАТЕЛИ
  • 5
    2
    Мунчо
    До 1: Аз наблюдавам друго нещо, също така опасно. Начело на двата най-големи синдиката (може би и на останалите) стоят някакви дребни бизнесменчета. Е, как да очакваме да направят нещо в полза на работниците? Този специално, както и другият льохман от години само си лаят, но оказва се безобидно. Тактиката на синдикатите от години си остава една и съща: да облаят пространството за нещо дребно за да се симулира дейност. Затова те се оказват вредни.
  • 7
    1
    Нели КОЛЕВАН
    Наблюдавам интересни процеси в КНСБ и КТ''Подкрепа''- и двамата президенти се преизбиират постоянно.Това с преизбирането им ми напомня за едни други времена- несменяеми лица на определени постове.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Мъж, който си прави сам мусака и пълнени чушки, на практика е недостъпен!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари