Преименуваха улица в София на "Пеевска"

1
Новата табела, с промененото име, е сложена на кръстовището на "бившата" "Славянска" с ул. "6-ти септември"
Новата табела, с промененото име, е сложена на кръстовището на "бившата" "Славянска" с ул. "6-ти септември"

С нова протестна акция, активисти на партията на Христо Иванов "Да, България" преименуваха улица "Славянска" в София на ул. "Пеевска".

Така те поискаха пак оставката на икономическия министър Емил Караниколов - заради "използването на държавата като личен инструмент, скандалите в оръжейната индустрия, назначението на офшорен адвокат за директор на държавната търговска банка и катастрофалните резултати в привличането на чуждестранни инвестиции са конкретните причини за оставката".

Новата табела, с промененото име, е сложена на кръстовището на "бившата" "Славянска" с ул. "6-ти септември". Сложена е информация, обясняваща преименуването.

"Делян Пеевски е корумпиран български политик, медиен магнат и бизнесмен. Заедно с други български и руски мафиоти, притежава голяма част от българската икономика. Управлява империята си с подвластното му Министерство на икономиката. Емил Караниколов отдавна изпълнява поръчки на Пеевски. Помага му със скандалното придобиване на "Булгартабак" и Дипломатически клуб Бояна. Като министър прокарва апетитите му към София Тех Парк, "Дунарит" и Българска банка за развитие, която се очаква да се превърне в следващата КТБ.“

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари