Прегръдката показва каква е връзката ви!

4
Какво означава, когато вашата половинка ви прегръща силно?
Какво означава, когато вашата половинка ви прегръща силно?

1. Прегръдка отзад - Силната прегръдка отзад означава, че прегръщащият е готов да ви защити от всички трудности и не се страхува от отговорността. Той е истински рицар и до него определено ще се чувствате в безопасност.

2. Ръце на кръста - Дори и мъжът все още да не ви е признал чувствата си, тази прегръдка говори сама по себе си. Той е невъоръжен пред вас и иска да прекарате възможно най-много време заедно. Но бъдете внимателни: тези мъже бързо се влюбват, но и бързо разлюбват.

3. Прегръдка с потупване по рамото - Тази прегръдка е по-често срещана в приятелството, отколкото в романтичните отношения. Ако сте просто приятели, малко вероятно е отношенията ви да прераснат във връзка - но ще имате приятел, който ще ви подкрепи и изслуша винаги. Ако сте във връзка и получавате само такива прегръдки, трябва да помислите върху отношенията си.

4. Прегръдка с поглед в очите - Ако ви прегръща нежно и деликатно и след това гледа право в очите ви, бъдете сигурни - това е символ на истинска и дълбока връзка помежду ви. Този мъж ви цени и всичко, което се случва, е много важно за него. Такива отношения имат бъдеще - при това много щастливо.

5. Прегръдка тип „мост“ - Има истинско разстояние помежду ви, а самата прегръдка изглежда прибързана и просто учтива. Може би не ви е грижа един за друг и просто се опитвате да бъдете любезни. Но защо? Ако този човек ви е неприятен, едно ръкостискане или кимване би било достатъчно. Има и изключения, разбира се - ако сте на семейна вечеря, можете да прегърнете така сърдитият си чичо. Но това е друга тема.

6. Дълга прегръдка - Тази прегръдка със сигурност е позната на всички - необходима е, когато имаме нужда от подкрепата на любим човек. Продължава дълго, без да са необходими думи. Повярвайте ни, прегръщащият ви има готовност да бъде с вас в радост и скръб, което е много, много важно.

7. Едноръка прегръдка - Когато вашата половинка ви прегръща през рамо, той сякаш ви взима под крилото си и се опитва да ви предпази от всякакви нещастия. Ако сте само приятели, тогава човекът предлага своята помощ и подкрепа. Но ако момиче прегърне момче по този начин (особено при сбогуване), тогава вероятно го възприема само като добър приятел и връзка помежду им не е възможна.

8. Палава прегръдка - Този мъж има буен темперамент и не може да изчака да покаже връзката ви публично. По този начин се опитва да демонстрира, че вие му принадлежите. Ако връзката ви е току-що започнала и той вече не може да свали ръце от вас, това едва ли говори за дълбоки чувства. Може би е просто играч. Но ако сте заедно от дълго време, няма нищо лошо в подобен флирт. Точно обратното - огънят все още гори.

9. Силна прегръдка - Ако мъж ви прегърне силно, леко потупвайки по гърба ви, вие сте късметлийка - държи се добре с вас и ви цени. Такива мъже са много искрени и романтични и мечтаят за силно и щастливо семейство. Между другото - той е и отличен съпруг, затова го пазете!

Източник: Dama.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари