Представят книгата „Русе – за първи път в България“ в Русенската библиотека

3
Представянето на книгата ще се проведе на 31 октомври в 18:00 ч.
Представянето на книгата ще се проведе на 31 октомври в 18:00 ч. Снимка: Регионална библиотека "Любен Каравелов"

Представянето на книгата ще се проведе на 31 октомври в 18:00 ч.

Представянето на книгата „Русе – за първи път в България“ ще се проведе на 31 октомври (вторник) в 18:00 ч., в зала Заседателна на библиотеката, а не както беше обявено първоначално на 3 ноември.

Русе – за първи път в България“ се издава с любезното съдействие на Община Русе в партньорство с Регионален исторически музей – Русе, Държавен архив – Русе и Регионална библиотека „Любен Каравелов“ – Русе.

Книгата е създадена от авторски екип в състав: Йовчо Стоянов, Румен Кузов, Стоян Комитски и Хачик Лебикян. Съдействие при разработката на текстовете, предоставянето и подбора на илюстративния материал оказват специалистите от Регионалния исторически музей – Русе проф. Николай Ненов, Дияна Ботева и Кремена Тодорова; от Държавния архив – Русе Толя Чорбаджиева и д-р Надежда Цветкова; от Регионалната библиотека „Любен Каравелов“ – Русе Теодора Евтимова и д-р Теодора Дянкова. Документи от личните си архиви и колекции предоставят както авторите, така и Боян Драганов, Стефан Драганов, Илиян Илиев, Дитер Хес и др. Преводът е поверен на Миглена Парашкевова и Николай Маринов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари