Представям ви Обединена престъпна групировка

1
Представям си скоро как Волен Сидеров отива да пие кафе с Местан и Ердоган
Представям си скоро как Волен Сидеров отива да пие кафе с Местан и Ердоган Снимка: К.Стаменов

"Представям си в близките дни, месеци Волен Сидеров пред привържениците на Атака с риторика, речи, натовски знамена, представям си го как пламенно организира стройната атакистка агитка срещу лошия Путин и миризливите руски мужици!
Представям си Валери Симеонов в Турция за преговори с турското правителство за ограничаване броя на мигрантите, с молба за по-евтин природен газ, представям си го от другата страна на границата в приятелски разговор с българска баба изселничка по време на голямата екскурзия в Турция или да пие кафе с Местан и Ердоган!

Представям си Красимир Каракачанов на военно учение на НАТО, искам да си го представя този канцеларски войвода, който от 27 годишен търка столовете в една „патриотична” българо-македонска организация, човек който не е хващал пушка и пищов, човек без един ден трудов стаж в живота си, освен като платен доносник, като български военен министър!

Не, не мога да си представя, опитвам се, но не мога …
Щом си ги представя в такава светлина тези радетели за всичко българско и родно, как се целуват с еврогейските чиновници, участват в организирането на гей паради и други чисто български патриотични народни обичаи, ми става едно такова гадно, отвратително, миризливо … Вие можете ли да си ги представите, приятели?

Какви байраци ще развяват, какво патриотично ще показват на тези, които им повярваха, последваха и с чисто сърце гласуваха за една чиста и свята република, за която те ги подлъгаха, за да се намърдат с гласовете на честните българи във властта и да подарят гласовете на тези истински патриоти на ГЕРБ, еврогейските чиновници, ЕНП, колонизаторите от САЩ?

Ще им потърсите ли сметка вие, истинските патриоти, изпратили ги в парламента да защитават националните, а не европейски ценности, ще им простите ли някога за излъганите надежди, за продадените ви на мутрите гласове?
Само питам, а и ще наблюдавам и аз, и останалите българи, какво точно ще направите, ще развеете ли байраците на ВМРО, на Атака, на НФСБ?
Интересно …"

Това споделя в социалната мрежа Кирил Стаменов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари