Представиха уникален експериментален пърформанс ЗВУЦИ И КАРТИНИ ОТ РУСЕ

0

Уникален експериментален пърформанс ЗВУЦИ И КАРТИНИ ОТ РУСЕ / SOUNDS & IMAGES FROM ROUSSE е включен на 8 октомври, сряда, в програмата на Есенния салон на изкуствата и културата на Община Русе. Началото е от 18:00 часа на Голямата сцена в Доходното здание.

Продукцията е на Арена Медиа по идея и режисура на Димитър Липовански, със специалното участие на Биг Бенд Русе с диригент Димчо Рубчев. Аудиовизалният спектакъл съчетава музикални изпълнения на живо и VJ сет на Андрей Тотев. Виджейството е актуален похват в съвременното изкуство, което в случая използва живите музикални изпълнения за трансформация на дигитално съдържание.

Визията пулсира с музикалния ритъм. Преобръща и преоткрива ментални топоси и градски митове: Реката, Сградите, Градската Джунгла, Карнавалът... Поглед към Града на съвременници и предходници, на Свои и Чужди.

Публиката ще съпреживее живото и неповторимо съчетаване на музика и визияЗВУЦИ И КАРТИНИ ОТ РУСЕ / SOUNDS & IMAGES FROM ROUSSE беше създаден като част от проекта „Аз, Градът“ на Община Русе. Публиката се срещна със спектакъла в предишното му издание през месец юни. Заради големия интерес тогава, по покана на Община Русе, сега е включен в програмата на Есенния салон на изкуствата и културата.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари