Представиха българската песен за "Евровизия" в Лондон

3
EQUINOX участва в най-голямото промоционално събитие на престижния музикален конкурс
EQUINOX участва в най-голямото промоционално събитие на престижния музикален конкурс Видео: BNT EUROVISION BULGARIA

Групата EQUINOX, която ще представи България в „Евровизия” 2018, участва в най-голямото промоционално събитие на престижния музикален конкурс - London Eurovision Party.

Жана Бергендорф, Владо Михайлов – Vladdi, Трей Кембъл, Джони Мануел и Георги Симеонов – JJ изпълниха за първи път на живо пред публика песента, с която ще излязат на сцената в Лисабон на 8 май, предаде БНТ. 

Освен композицията „Bones“ пред многобройните фенове и представители на медиите музикантите от EQUINOX представиха и два акустични кавъра – „Imagine“ на Джон Ленън и „Who You Are“ на Джеси Джей.

След успешния си дебют в Лондон, EQUINOX заминават за португалската столица, където започват снимки на видеосюжетите, които предшестват конкурсното изпълнение.

От средата на април българските представители в „Евровизия2018 ще се фокусират върху сценичното си представяне. Те започват усилени репетиции с шведския топ хореограф Саша Жан-Баптист.

Тазгодишното издание на международния песенен конкурсЕвровизия” ще се проведе от 8 до 12 май в Лисабон. България ще вземе участие в първия полуфинал на 8-ми май, който ще се излъчи от 22:00 часа пряко по БНТ1.

Източник: БНТ
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари