Предложиха Доналд Тръмп за Нобелова награда за мир

2
Ааргументът е ролята на Тръмп за деескалация на конфликта в Близкия изток
Ааргументът е ролята на Тръмп за деескалация на конфликта в Близкия изток Снимка: БГНЕС

Ааргументът е ролята на Тръмп за деескалация на конфликта в Близкия изток

Само дни, след като трима американски войници бяха убити при атака с дрон в Йордания, републиканката Клаудия Тени предложи бившият президент Доналд Тръмп да получи Нобелова награда за мир, съобщава Fox News, предаде NOVA.

Доналд Тръмп допринесе за първите нови мирни споразумения в Близкия изток от почти 30 години. В продължение на десетилетия бюрократи, „професионалисти“ по външна политика и международни организации, настояваха, че допълнителни мирни споразумения в Близкия изток са невъзможни без разрешаване на израелско-палестинския конфликт. Президентът Тръмп доказа, че това е невярно“, каза Тени в изявление.

Нобеловата награда за мир признава мирното споразумение между Израел и Египет от 1978 г., както и споразумението от Осло през 1994 г. Въпреки това не беше призната ролята на Тръмп в посредничеството за споразумение между Израел и четири арабски страни, насочено към нормализиране на дипломатическите и икономическите отношения между нациите, отбеляза Тени.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари