Преди всички избягваха Мариана

1

Когато гледаме профили на красиви момичета в Инстаграм, обикновено не знаем какво се крие зад снимките. 

Те са в състояние да привлекат хиляди последователи, но обикновено зад красотата и блясъка, който показват, често се крие живот, който не е толкова хубав, пиеш За Жената.

На пръв поглед Мариана Сфакианакис не е нищо по-различно от многобройните красавици, които виждаме в интернет, но нейният живот е белязан от голяма борба срещу болести и упорита работа.

Тя наскоро публикува снимки, на които мнозина не биха я разпознали. Мариана се е родила преждевременно, поради което се е разболяла от церебрална парализа .

"Като дете не можех да разбера какво ми се случва и защо съм по-различна от другите деца. Често ме тормозеха, защото бях в количка и не ходех като другите", споделя Мариана. До шестата година преминава през най-трудния период от живота си, изправена пред много предизвикателства и депресия. След това отишла на операция, след което започнала бавна и мъчителна рехабилитация, която продължила осем месеца.

Една година по-късно продължава да се бори за здравето си. Нейното основно оръжие бил спорта.

Тежките тренировки и помогнали не само да засили тялото си, но и то да стане фантастично, а тя да има и самочувствие. Тя сега в Инстаграм вдъхновява приятелите си, да не се отказват и показва, че могат да бъдат постигнати всички мечти, ако сте постоянни.

Източник: За Жената.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари