Предадоха на съда в Русе убийците на Ери Пехливанян

1
Двамата мъже са предадени по три обвинения - за отвличане, грабеж и умишлено убийство
Двамата мъже са предадени по три обвинения - за отвличане, грабеж и умишлено убийство Снимка: Dunavmost

Днес в Окръжен съд – Русе е образувано наказателно дело от общ характер по внесения обвинителен акт срещу Г. В. и М. М.

Това съобщиха днес от русенския съд.

Двамата мъже са предадени на съд по три обвинения:

На 11.01.2022 година в град Русе, в съучастие отвлекли Е. П., като деянието е извършено от две лица, от лице, което се представя за лице от състава на Министерство на вътрешните работи и с користна цел.

На 11.01.2022 година в град Русе, в съучастие отнели чужди движими вещи – пари в брой в лева и евро на обща стойност 65 000 лева, от владението на Е. П., с намерение противозаконно да ги присвоят, като употребили за това сила и отнетата сума е в големи размери.

На 11.01.2022 година в град Русе, в съучастие умишлено умъртвили Е. П., като убийството е извършено с цел да бъдат прикрити други престъпления (отвличане и грабеж).

Наказанието за най-тежкото от трите престъпления според Наказателния кодекс е лишаване от свобода от 15 до 20 години, доживотен затвор или доживотен затвор без замяна.

Предстои насрочване на делото в разпоредително заседание.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 8
    3
    странно
    Нямаше и една година от жестоката смърт на дамата, и пищно фирмено и семейно тържество!?
  • 9
    2
    Iwanowa
    Колко удобно ,на ски ...далеч от събитието.Кой малоумник,ще остави без охрана съпругата си като събира огромни суми от аптеките.
  • 8
    1
    Иванова
    Тези двамата са може би това ,което описвате ,но истинския виновник ,поръчител ,е друг .Но той е недосегаем с толкова пари зад гърба си ,натрупани от нашето всеобщо изгубено здраве.Тези 65000...и колко още са в ръцете му,няма как д апозволи да се стигне до истинския поръчител,кой има изгода от смъртта й.Помислете.Той е сред нас,щом посяга на най близкия си човек ,какво остава за нас ,които пазаруваме от аптекиите му.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари